Over ons

Accountantskantoor Van der Post  is een kleinschalig kantoor in het centrum van Breukelen, gemeente Stichtse Vecht.

We beginnen met een stukje geschiedenis.
Kees van der Post is, na zijn opleiding op de HEAO, van start gegaan bij een klein kantoor om vervolgens de overstap te maken naar een groot accountantskantoor.
Zo heeft hij veel ervaring opgedaan met verschillende aspecten van het vak en kwam er op die manier achter waar zijn hart lag.​
Het ondersteunen van ondernemers in het midden- en klein bedrijf met de directe en persoonlijke ondersteuning die daar gevraagd wordt is waar zijn interesse ligt en wat hij heel belangrijk vindt.

Een grote wens was om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en in 1994 is hij de uitdaging aangegaan om Accountantskantoor Van der Post gestalte te geven.

Naast zijn werk is Kees altijd blijven studeren, zo heeft hij natuurlijk de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent afgerond. Aansluitend is hij aan de slag gegaan voor het behalen van diverse certificeringen, het diploma Belastingaccountant en het diploma Register Belastingadviseur.
Deze brede kennis is van groot belang om de ondersteuning te kunnen bieden die ondernemers in het midden- en klein bedrijf nodig hebben.
Met een klein, hecht team zetten we ons in om de werkzaamheden tot een goed einde te brengen.